Який автомобіль вигідніше «пригнати» з США: названі кращі вживані моделі на американському ринку

Хочете купити собі старий автомобіль на американських аукціонах, але ще не знаєте, яку модель вибрати? Тоді радимо уважно вивчити доповідь відомої в США компанії Consumer Reports, яка спеціалізується на дослідженні споживчих ринків.

Експерти назвали кращі старі автомобілі, які варто купувати в 2018 році.

У дослідження потрапили автомобілі 2008-2017 років випуску в ціновому сегменті до $ 20 000.

У класі компактних автомобілів кращими були визнані Honda Jazz, Kia Soul і Mazda3. Також експерти радять купувати такі моделі, як Toyota Corolla і Toyota Prius.

Серед седанів середнього розміру перевагу американців було на боці Honda Accord і Mazda6. Також хорошим варіантом для покупки була визнана Toyota Camry.

Любителям старих кросоверів американці радять купувати Honda CR-V, Lexus RX, Toyota RAV4 і Mazda CX-5.

У сегменті преміальних автомобілів перемогу здобули моделі, які в Україні не користуються особливим попитом. Йдеться про «Акура» – TL і TSX, а також моделі Infiniti – G і M. У список рекомендованих потрапили і чотири моделі Lexus – CT, ES, GS і LS. Єдиний «німець» в даному списку – Mercedes E-Class 2010-2011 року випуску.

Нагадаємо, що українці стали частіше купувати автомобілі на американських аукціонах. Незважаючи на те, що більша частина цих машин побувала в незначних ДТП або мають інші косметичні дефекти, вони навіть з ремонтом виявляються на 30-40% вигідніше, ніж покупка такої ж моделі в Україні.

Джерело cardiagram.com.ua

Не пропустіть