Названо найпопулярніший автомобіль України 2018

В Україні намітився новий лідер автомобільного ринку. Якщо в минулому році незаперечним фаворитом був Kia Sportage, то в січні-лютому 2018 го на перше місце вибрався «німець».

За даними асоціації «Укравтопром», в перші два місяці року найбільш продаваним автомобілем країни став Volkswagen Golf. За січень-лютий німцям вдалося продати 726 автомобілів цієї моделі.

Останнім часом «Гольф» стрімко набирає популярність в Україні. За підсумками продажів в 2017-м модель увійшла в топ-20 популярних авто українського ринку. А в 2018-м, як бачимо, німцеві і зовсім вдалося вибратися на перше місце.

Volkswagen Golf також очолює рейтинг найпопулярніших автомобілів Європи.

Українські дилери пропонують «Гольф» в двох виконаннях: в класичному кузові «хетчбек» і у вигляді універсалу, який має позначення SportWagen.

Хетчбек Golf пропонується на вибір з одним з чотирьох моторів:

– два літрових потужністю 85 і 100 кінських сил;
– два 1,4-літрових потужністю 125 і 150 кінських сил.

Літровий мотор може працювати в парі з 5- або 6-ступінчастою «механікою», а також з 7-ступінчастим “автоматом” DSG. У 1,4-літрового в напарників ті ж трансмісії, крім 5-ступінчастої «ручки».

Golf SportWagen на українському ринку комплектується виключно 2-літровим дизелем, в парі з яким йде 6-ступінчастий “автомат” DSG. Саме ця модифікація і вивела модель в лідера продажів в Україні.

Джерело cardiagram.com.ua

Не пропустіть