Вже вписала себе в історію: українцям запропонували знакову модель (Фото)

Перший примірник Tesla Model 3, який був показаний на виставці електромобілів Plug-In вже знайшов свого власника – на нього оформлене передзамовлення і внесений завдаток. Перша на українській землі Model 3 виявилася машиною в певній мірі «історичною»!

«У першій Tesla Model 3, яку ми привезли, дуже цікава медійна історія. Ця машина брала участь в Cannonball Run – «Гонці гарматного ядра». Вона змогла з Лос-Анджелеса в Нью-Йорк проїхати за 50 годин з урахуванням простою на зарядних станціях. Тим самим вона вписала себе в історію Америки і США», – розповідає autonews.ua директор автосалону «Eco cars» Олексій Островський.

Наскільки масово буде продаватися в Україні Model 3 в Україні, в «Eco cars» сказати важко.

«Tesla Model 3 позиціонувала себе як бюджетний електрокар. Але в даний момент в конфігураторі Tesla вона доступна тільки в топовій комплектації. Зараз вона не є бюджетною. Однак, Ілон Маск обіцяє, що до літа будуть доступні бюджетні Model 3. Виходячи з того, що в Америці базова комплектація буде коштувати $ 35 тис, не рахуючи податків, то з урахуванням сплати податків і доставки цієї машини в Україну, і викупу черги, її вартість буде оцінюватися від $ 45-50 тис. Я думаю, за ці гроші на неї буде досить великий попит, так як Tesla Model 3 трохи цікавіша, ніж її конкуренти в цьому ціновому сегменті. Що стосується топової комплектації, тобто деяка невпевненість, що вони будуть так само добре продаватися», – сказав Олексій Островський.

Як повідомляв autonews.ua, в Україні почалися продажі Tesla Model 3. У базовій конфігурації вона буде коштувати від $ 45 тис, а в преміумного – від $ 65 тис.


Не пропустіть