5 автомобілів, які краще не купувати в 2018 році

Експерти склали ТОП-5 автомобілів, від придбання яких краще утриматися в 2018 році, і першим в цьому списку виявився електрокар Tesla Model 3. Машина неодмінно буде отримувати оновлення в найближчі роки, що може викликати різні проблеми під час експлуатацією, а тому фахівці рекомендують купити «трійку» через декілька років.

Друге місце посів Chrysler 200. Машину не можна назвати поганою, але вона не змогла завоювати серця клієнтів на тлі Honda Accord, Mazda6 і Ford Fusion, які затьмарили собою покупців. Через це виробник припиняє в 2018 році продажі моделі, і дилери будуть розпродавати її за привабливими цінами, але не варто забувати, що перепродати Chrysler 200 виявиться складним завданням.

На третій позиції Mitsubishi Lancer 10. Машина дебютувала в 2010 році, і морально застаріла. Як для свого віку авто занадто дороге, тож доцільніше буде придбати більш сучасне авто.

На четвертому місці Alfa Romeo Giulia. Авто з красивим кузовом і мотором від Ferrari виявилось неякісно зібраним, про що неодноразово повідомляли ЗМІ, псуючи репутацію італійців. Вони, звичайно, виправлять свої помилки, але повністю виправити дефекти авто так і не змогли.

П’яте місце в антирейтингу дісталося люксовому позашляховику Lincoln Navigator. Його наступна генерація виходить на ринок в 2018 році. Перед придбанням цієї автівки варто згадати, що існують Cadillac Escalade і Ford Expedition з істотно меншою ціною, але прекрасним оснащенням.

Джерело autotheme.info

Не пропустіть