Українська корпорація вироблятиме кузови для французьких автобусів

Українська корпорація “Богдан” уклала контракт на виготовлення кузовів з французьким виробником екологічного громадського транспорту “Bluebus”.

Про це повідомила прес-служба корпорації.

“Українська Корпорація “Богдан” вироблятиме кузови для електричних автобусів французької компанії Bluebus. Сторони підписали відповідний контракт”, – йдеться у повідомленні.

У рамках першого контракту український виробник поставить Bluebus п’ять12-метрових кузовів. Замовник отримає їх до кінця травня. “Богдан” розраховує на подовження контракту та поглиблення співпраці у майбутньому.

“Цей контракт є проривом “Богдана” на ринок Західної Європи. Ми вже співпрацювали з країнами Східної Європи, зокрема, Польщею та Чехією. Але відтепер поле нашої діяльності розповсюдиться і на країни Західної Європи”, – наголосили в корпорації.

Як відзначають у прес-службі, тролейбуси “Богдан” – єдині серед українських тролейбусів, сертифіковані у ЄС.

Компанія Bluebus, яка входить до групи Bollore, є французьким виробником екологічного громадського транспорту. У виробництві транспорту вона використовує передові технології та орієнтується на зменшення шкоди для навколишнього середовища.

12-метровий Bluebus випускається з кінця 2015 року. Це екологічний автобус, який вміщує 100 пасажирів і має автономний хід від 180 до 250 км.

Джерело ukrinform.ua

Не пропустіть