На парковці знайшли рідкісні машини, які простояли там 40 років (Фото)

Власники компанії LBI Limited, що спеціалізується на продажі колекційних автомобілів, знайшли в одному з підземних гаражів Манхеттена раритетні машини, які простояли там близько 40 років. Власник залишив їх в надії, що коли-небудь зможе зайнятися відновленням, але так і не зробив цього.

У список виявлених машин увійшов Packard зразка 1937 року в кузові виробництва Silver-Knightstown Body Company. Імовірно, раніше автомобіль використовувався в якості катафалка або машини швидкої допомоги.

Другим став Rolls-Royce з кузовом роботи Franay, що раніше належав британському політику Філіпу Сассуну і виставлявся на Паризькому автосалоні в 1937 році.

Третьою і найбільш унікальною знахідкою став Delahaye Cabriolet 1948 року. На шасі цієї рідкісної післявоєнної моделі встановлений існуючий в єдиному екземплярі кузов від Vesters & Neirinck. Автомобіль був учасником Брюссельського моторшоу 1948 року народження, а також є переможцем Конкурсу елегантності у французькому Віші.

В кінці січня поточного року провідні передачі The Barn Find Hunter виявили в старому гаражі два класичних спорткара 1960 років: Ferrari 275 GTB і Shelby Cobra 427. Машини простояли недоторканими майже 30 років, поки власник гаража не отримав повідомлення про його знесення. На минулих торгах аукціонного будинку Gooding & Company автомобілі були продані за 4,59 мільйона доларів.


Не пропустіть