9 надзвичайно надійних автомобілів, з якими можна забути дорогу на СТО

Сучасні автолюбителі все частіше віддають перевагу якості та надійності автомобіля, а вже потім його дизайну. Воно й зрозуміло: для чого купувати авто й одразу витрачати шалені гроші на СТО. На щастя, є автомобілі, які поєднують усе – і красу, і надійність. Дослідницька компанія із США провела опитування серед 33 560 респондентів й на основі їхніх відповідей склала список найнадійніших автомобілів.

1. Fiat 500

Хетчбек італійської компанії став не лише автомобілем року за версією авторитетних видань, а й посів лідерську позицію в списку найбільш якісних машин в А-класі.

2. Lexus ES

Цей прекрасний автомобіль з 6-го сімейства Е-класу має бензиновий двигун 3.5 л, а також міцну АКПП.

3. Buick Verano

Представлені модифікації цієї моделі складно віднести до «чистокровних американців», адже це Opel Astra після рестайлінгу, та й реалізується він виключно в КНР.

4. Honda Jazz/Fit

Ця модель вважається однією з найнадійніших серед японських моделей.

5. Mini

А в ряді мініатюрних спортивних, а головне надійних авто кращим став саме Mini. Ці машини випускаються аж з 2001 року і за цей тривалий час встигли стати популярними на ринку – приємна зовнішність і «багатий» внутрішній світ – що ще потрібно сучасним автолюбителям.

6. Chevrolet Malibu


Цей автомобіль збирався і в РФ, і в Казахстані, і в Узбекистані. Однак, незважаючи на прекрасні дані, з незрозумілих причин на просторах СНД модель Malibu виявилась непопулярною.

7. Lexus GS

У спортивному японський седан зібралися воєдино тільки кращі сучасні технології, за рахунок чого складно знайти йому гідного конкурента. Незважаючи на багату «начинку», в ньому все працює безвідмовно. І якщо для нього суперників знайти проблематично, то сам GS сміливо конкурує з такими гігантами і «авторитетами» як Audi, BMW і Mercedes-Benz.

8. Chevrolet Camaro

Цей чисто американський спорткар є титулованим авто року на думку редакції Motor Trend. У нього все значних розмірів – і кузов, і двигун, об’єм якого, залежно від модифікації,становить від 2.0 до 6.0 л.

9. Buick LaCrosse


Це авто визнали кращим серед повнорозмірних моделей.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть