Названа дата дебюту Ford Focus наступного покоління

Прем’єра відбудеться на спеціальному заході в європі 10 квітня поточного року.

Компанія Ford опублікувала в facebook відеотізер моделі Focus четвертого покоління. Також стало відомо, що серійне виробництво четвертого покоління Focus стартує в червні на заводі в Саарлуї.

За попередніми даними, в основу моделі ляже абсолютно нове модульне шасі, завдяки якому автомобіль вийде приблизно на 50 кг легше попередника. При цьому колісна база моделі збільшилася на 50 міліметрів.

Як пише Motor1, згідно з більш ранніми даними, новий Ford Focus буде трохи довший попередника і легше. Ймовірно, його вартість буде названа ближче до презентації.

Нагадаємо, поточне покоління Ford Focus, яке представлено в кузовах седан, універсал і п’ятидверний хетчбек, випускається з 2010 року.

Під капотом новинки будуть встановлюватися турбовані силові агрегати об’ємом 1,0 і 1,5 літра, а також турбодизелі на 1,5 і 2,0 літра. В якості трансмісії запропонують 6-ступінчасту “механіку”, 8-швидкісний «автомат» або 6-діапазонний «робот».

У вудеотизері мигцем показана зовнішність нового Ford Focus, хоча ролик і не розкриває будь-яких характеристик нової моделі. Вона повинна зберегти 2,3-літровий агрегат, який тепер буде працювати разом з бортовою 48-вольтовою електромережею.


Не пропустіть