КрАЗ випустив «будинок на колесах» (Фото)

Український завод КрАЗ на замовлення газовидобувників випустив автомобіль ФПВ-14224 – в форматі «будинок на колесах». На підприємстві повідомляють, що сталевий КУНГ базується на шасі повнопривідного автомобіля КрАЗ-5233НЕ (4х4), повідомляє Autonews.

Оснащення автомобіля – стандартне. Двигун Євро-5 має систему підігріву в зимовий період, гальмівна система обладнана АВС, місця для сидіння – з ременями безпеки. Також є тахограф.

«КУНГу не страшні сильні морози: утеплений, в салоні – автономний обігрівач потужністю 8 кВт., Вбудований дизельний електрогенератор потужністю 4 ÷ 5 кВт, вихідною напругою 220В, є кондиціонер з спліт-системою, вікна – з подвійним травмобезпечним склопакетом. Для повноцінного відпочинку ремонтників в фургоні встановлені три спальних місця: два верхніх відкидних і нижнє з рундуком, є шафа для речей. Два столи – відкидний і стаціонарний, двоконфорочна настільна електроплитка забезпечать людей гарячою їжею під час далеких виїздів», – повідомили в прес-службі ПАТ« АвтоКрАЗ».

На додаток – «будинок на колесах» отримав багато інших необхідних дрібниць в комплектації автомобіля: аптечки автомобільна і офісна на п’ять чоловік, протипожежні пристосування, набір слюсарно-монтажного інструменту, переносні ліхтарі та інше.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть