В Україні з’явився рідкісний Porsche за 260 тис. євро (Фото)

2017 Porsche 911 Turbo S Exclusive Series – це чергова і дуже приваблива обмежена серія Porsche 911. Старт продажів почався майже рік тому – 8 червня 2017 року, а до України автомобіль дістався тільки зараз. Знімки машини виклав у себе на сторінці в Instagram користувач nikita_yasinetskiy.

Ціни на ексклюзивні серії Porsche 911 Turbo S починаються від 260.000 євро, правда це цінник в Німеччині, а ось наскільки дорожче обійшлося замовити його в Україну нам, на жаль, невідомо, зате відомо, що це 184 автомобіль за рахунком.

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series є найбільш потужним і унікальним 911 Turbo S. Купе забезпечує 607 к.с. і обмежений 500 одиницями по всьому світу. На додаток до збільшеної потужності (на 27 к.с.), Exclusive Series відрізняється від стандартного 911 Turbo S завдяки унікальному дизайну, високоякісним матеріалам і розкішним деталям. Автомобіль розроблявся в новому Porsche Exclusive Manufaktur в Цуффенхаузені. Відділення спеціалізується на незвичайних побажаннях клієнтів, а також відповідає за обмежені видання.

3.8-літровий шестициліндровий Bi-Turbo двигун має максимальний крутний момент 750 Нм вже від 2 250 об/хв. Це дозволяє 911 Turbo S Exclusive Series розганятися від 0 до 100 км/год за 2.9 секунди, а також всього за 9.6 секунди подолати поріг 200 км/год. Спортивний автомобіль може досягати максимальної швидкості в 330 км/год. Витрата палива при цьому така ж, як і у стандартної моделі – 9.1 л на 100 км.

Серія 911 Turbo S Exclusive поставляється з чорними 20-дюймовими колесами з центральним замком в стандартній комплектації, в колірній схемі Golden Yellow Metallic, яка включає в себе використання нової лазерної технології. У перший раз, гальмівні супорти для керамічної гальмівної системи PCCB доступні у виконанні з чорним покриттям і логотипом Porsche в кольорі Golden Yellow Metallic. Активне спортивне шасі Porsche Active Suspension Management (PASM), система Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) і пакет Sport Chrono вже включені в стандартну комплектацію.

Головна відмінність Porsche 911 Turbo S Exclusive Series – це ексклюзивна золотисто-червоне металеве фарбування і різні компоненти з вуглецю, такі як: капот, дах і бічні обвіси. Зрозуміло, це не єдиний доступний колір для цієї серії, але крім неї ви і не зможете зустріти цей золотистий колір на інших Porsche. Дві смуги з вуглецевого волокна, які проходять через дах і капот, підкреслюють спортивний вигляд автомобіля. Задня панель характеризується заднім крилом Turbo Aerokit, новим заднім дифузором, повітряним ковшем по кутами і вихлопною системою з двома подвійними вихлопними трубами з нержавіючої сталі забарвлених в чорному.

Інтер’єр також є не менш елегантним і унікальним. 18-позиційні регульовані спортивні сидіння покриті двома шарами перфорованої шкіри. Внутрішній шар має дві смуги в кольорі Golden Yellow. Шви і написи Turbo S, прошиті на підголівниках, також контрастують з золотистим жовтим, а підкладка даху виконана з алькантари. Можна також зауважити дрібне мідне різьблення в облицювальних елементах салону. Пластина з обмеженим тиражем на стороні пасажира підкреслює ексклюзивність автомобіля. Захисні решітки для дверей, також виконані з вуглецевої сталі, забезпечені підсвічуванням Exclusive Series.

Але все ж найбільш ексклюзивним елементом салону є годинник Porsche Design Chronograph, які були розроблені спеціально для цієї серії і коштують € 10.000, як додаткова опція, і можуть бути виконані в такому вигляді, в якому тільки клієнт забажає.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть