Названі найкращі і найгірші німецькі автомобілі

Експерти назвали найбільш вдалі і невдалі моделі німецьких авто, які варто чи, навпаки, не варто купувати

Так, у марки Mercedes відверто невдалих моделей не так багато, хіба що «малюки» A-Class і CLA. На думку фахівців, в цих моделях водій не отримує ані фірмового комфорту, ані вивіреної керованості, єдине, що йому дістається, — це бренд Mercedes.

Те ж саме стосується початкових моделей (1-Series і X1) автоконцерну BMW. Це такі ж тісні і некомфортні машини, в яких мало що є від справжніх BMW, вважають експерти. В якості альтернативи вони пропонують звернути увагу на старий автомобіль моделі E39 в хорошому стані. Також непогані рестайлінгові X3 і X5, у яких вже усунуті проблеми перших модифікацій, відзначають фахівці.

У Audi експерти не радять брати компактні кросовери Q3 і Q5 (перше покоління Q5 має серйозні проблеми з бензиновими двигунами). А ось Q7, A4, A5 і А6 — вдалі моделі без особливих вад.

Що стосується автомобілів концерну Volkswagen, то хорошим вибором експерти вважають Skoda Octavia і Volkswagen Touareg (особливо з дизельним двигуном). А ось Passat зараз занадто переоцінений, як і Yeti, який складно назвати повноцінним кросовером, роблять висновок експерти.

Джерело 1news.com.ua

Не пропустіть