Порошенко передав поліції нові іномарки

Президент України Петро Порошенко та Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков передали сертифікати на нові патрульні автомобілі та катери представникам поліції та ДСНС, повідомляє сайт Уряду.

102 автомобілі отримали територіальні органи поліції в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізький, Київській, Миколаївській, Полтавській, Херсонській, Одеській, Черкаській, Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Луганській, Львівській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Чернігівській, Черкаській областях та місті Києві.

70 автомобілів Skoda Rapid Active 1.6 MPI/81kw, обладнаних новітньою сигнально-гучномовною системою, радіозв’язком, необхідними кольорографічними схемами. Зазначені автомобілі типу «седан» завдяки своїм швидкісним, функціональним характеристикам будуть використовуватися для забезпечення публічної безпеки в населених пунктах України.

32 автомобілі Renault Duster SUTA 15H 5R облаштовані сучасною сигнально-гучномовною системою, радіозв’язком, антивандальним покриттям сидінь. Дані автомобілі типу «кроссовер» завдяки своїм габаритним показникам, підвищеній прохідності спрямовуються до підрозділів поліції особливого призначення ГУНП в областях та будуть задіяні для виконання всього спектру правоохоронних завдань, як в межах населених пунктів, так і в позаміських умовах пересіченої місцевості.

Президент України наголосив, що зміни в правоохоронній системі, які почалися три роки тому, це остаточний відхід від радянського минулого, повідомляє сайт Глави держави.

“Три роки тому ми прийняли надзвичайно відповідальне рішення – розпочати глобальні зміни в правоохоронній системі. Якісний перехід до нових правоохоронних органів, які будуть мати високий рівень довіри українського народу. Національна поліція розвивається і стає абсолютно європейською структурою. Сьогодні ми посилимо поліцію ще 102 автомобілями. Частина цих автомобілів вироблені в Україні. Також для забезпечення безпеки на воді поліція та ДСНС отримають катери”, – сказав Петро Порошенко.

Джерело ato.today

Не пропустіть