Презентували проект нової машини ЛАЗ-КрАЗ (Фото)

13 квітня, авто-дизайнерами представлено компоновочний ескіз шасі з низькою кабіною (Low Entry Саb) для потреб комунальних служб та господарських організацій.

Передає Національний Промисловий Портал, з посиланням на Українські автомобілі.

Особливість представленої кабіни: низька висота входу, рівна підлога, зручна посадка і висадка та відмінна видимість.

Кабіна створена на основі автобуса ЛАЗ (так само можуть бути запропоновані кабіни від інших виробників автобусів): ширина кабіни – 2300 мм, передній звис – 1900 мм, ширина дверей водія – 640 мм, праві двері можуть бути, як звичайні так і пневматичні, автобусного типу.

За основу перших двох варіантів було взято шасі КрАЗ з колісною базою 3700 + 1400 мм, другий варіант пропонує установку задньої підйомної осі. Третій варіант запропонований Андрієм Мельником з рівновіддаленими осями (колісна база 2550 + 2550 мм). Це шасі має привід на середню вісь і поворотну передню й задню осі, що дозволяє значно підвищити його маневреність в умовах щільної забудови і вузьких проїздів. Таке шасі може використовуватись як сміттєвозом, вантажівкою для внутрішньоміських перевезень, так і пожежною машиною, базою для підйомних та інших механізмів.

Загалом же, подібне облаштування кабіни можливе й на інших варіантах шасі з різною довжиною та колісною базою.

Представлені шасі можуть бути оснащені різними силовими установками: дизельними, газовими та електричними – в залежності від умов їх експлуатації і потреб споживачів.


Не пропустіть