Показали єдину в Україні Tesla Model S Brabus (Фото)

На дорогах України Tesla Model S зустрічається все частіше, причому в різних кольорах і модифікаціях. Але є в нашій країні єдина Тесла в оригінальному тюнінгу Brabus, яка дійсно унікальна і неповторна.

Почнемо з того, що існує стереотип, мовляв, Brabus займається лише тюнінгом автомобілів Mercedes-Benz. Насправді ж, щоб бути в тренді, в 2015-му році ця німецька контора взялася за доопрацювання електромобілів Tesla, індівідуалізіруя творіння Ілона Маска під клієнтів.

Єдина в Україні Tesla Model S Brabus представляє собою модифікацію P85D Performance Ludicrous потужністю 762 кінські сили, яка здатна розганятися до першої сотні всього за 2,9 секунди. Але найголовніше – це зовнішній тюнінг і тотально перероблений салон.

Зовні Тесла Брабус виділяється ексклюзивними дисками Platinum Edition, які взуті в низькопрофільну гуму. До речі, колеса – 21-дюймові! З такими «підковами» можна і потрібно дефілювати по Печерську і/або Конча-Заспі.

Як можна побачити, в передній бампер встановлені карбонові вставки і нестандартна фальшрадіаторна решітка. Ззаду ж – фірмовий дифузор. Все це оригінальні деталі Brabus, виконані із справжнього карбону, а не стилізовані під Брабус елементи.

У салоні – світяться пороги Brabus і дуже незвичайний колір оформлення інтер’єру. Сидіння і килимки виконані в м’ятному відтінку, який надає машині особливої ​​«свіжості» і краси, контрастуючи з чорним кузовом під лак. До слова, сидіння також перекроєні на Brabus. Є і в цьому авто і такі ноу-хау, як підстаканники з підігрівом і охолодженням (!), А також бездротова зарядка для гаджетів.

На даний момент єдина в Україні Tesla Model S Brabus продається. Тюнінгований електромобіль пропонує офіційний салон ексклюзивних машин «Mansory».

Джерело topgir.com.ua

Не пропустіть