До уваги водіїв: важливе повідомлення від Укравтодору

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє про обмеження прозїду для легкового транспорту автомобільною дорогою територіального значення Т-25-21 Сосниця-Шаповалівка-а/д М-02 через паводкові води р.Десна.

Перелив дорожнього покриття стався на 8-му кілометрі дороги Т-25-21 у Сосницькому районі. Наразі загальна протяжність залитої ділянки становить 150 м, товщина шару води до 25 см.

Проїзд для водіїв легкового автотранспорту здійснюється за наступним маршрутом: дорогою Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч від м.Мена до смт. Сосниця; далі по дорозі Т-25-16 Сосниця – Короп – дорога М-02 до смт. Короп; далі до М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ; далі напрво в напрямку м.Борзна.

Розмивів елементів автодороги від паводкових вод немає. На стан проїзду ситуація не вплинула, є обмеження лише для легкового транспорту. Ділянка облаштована відповідними дорожніми знаками, знаходиться під постійним контролем Служби автодоріг у Чернігівській області та філії «Сосницька дорожньо-експлуатаційна дільниця».

Нагадаємо, раніше Служба автомобільних доріг повідомляла про перелив на 8-му км дороги Т-25-21 24 квітня. Довжина перелитої ділянки складала 30 метрів, товщина шару води до 5 см.


Не пропустіть