Найкращі 7-місні автомобілі з пробігом (Фото)

Семимісний автомобіль – прекрасний варіант для сім’ї, в якій більше чотирьох чоловік. Разом з тим, сьогодні придбати нову автівку не кожен може собі дозволити. Непогана альтернатива – авто з пробігом. AutoUniversum підібрав п’ятірку найкращих, на нашу думку, моделей з трьома рядами сидінь.

5. Land Rover Discovery

Дуже практичний позашляховик з великим експлуатаційним потенціалом. Добре оснащений, великий вибір двигунів, прекрасна керованість і висока прохідність. Головний мінус – ціна. Навіть старий Discovery вельми недешевий.

4. Ford S-Max

Це один із найпрактичніших і найзручніших мінівенів. Салон досить великий, щоб не було тісно сімом дорослим. Варто відзначити дуже плавний хід автомобіля.

3. Opel Zafira Tourer

Колись один з найпопулярніших автомобілів в класі MPV. Сьогодні Zafira Tourer можна придбати за цілком доступні гроші. Це не найпросторніший мінівен, але його дизельна версія буде цікава тим, хто прагне економити на пальному.

2. Seat Alhambra

Головний недолік іспанського мінівена – аж надто “квадратний” дизайн. В іншому Alhambra хороша: просторий салон, вибір двигунів, непогане оснащення, плавний хід.

1. Citroën Grand C4 Picasso

Практичність, простір, універсальність і комфорт – все це сильні сторони Grand C4 Picasso. Крім того, зручна приладова панель, відмінна видимість, економічні високопродуктивні двигуни і, зрозуміло, дуже стильний зовнішній вигляд.


Не пропустіть