Розпочався ремонт найгіршої траси України

Державне агентство автомобільних доріг України початок поточний середній ремонт на аварійній ділянці траси М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі. Про це повідомили в прес-службі Укравтодору.

Раніше близько п’ятдесяти компаній, в тому числі і іноземних, підтвердили свою готовність брати участь в тендері на проведення ремонту по трасі М-01. Міжнародна траса вважається однією з найбільш розбитих в Україні, незважаючи на те, що веде від Києва до Білорусі.

«На цьому тижні на автомобільній дорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі стартував поточний середній ремонт. Перша ділянка 2018 року – 170-й -178-й км по правому проїзду поблизу села Великі Осняки Ріпкинського району», – йдеться в повідомленні.

Міжнародна автодорога М-01 (Київ-Чернігів-Нові Яриловичі) проходить по території Київської та Чернігівської областей. В Укравтодорі відзначають, що траса є важливою складовою єдиної транспортної системи України. Шосе забезпечує найкоротший транспортний коридор держав Скандинавії, Балтії, Росії, Білорусі з Україною, Румунією, Болгарією та Грецією.

В межах Чернігівської області автомобільна дорога М-01 має загальну протяжність 187,9 км, в двополосному обчисленні – 305 км. До складу автодороги входить основний проїзд автодороги 163,2 км, 4 транспортні розв’язки загальною протяжністю 11,0 км, Південний і Північний під’їзди до Чернігова протяжністю 12,8 і 0,9 км відповідно.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть