Українські військові назвали 5 найкращих позашляховиків (Фото)

У Збройних силах України широко використовуються цивільні автомобілі, в тому числі і позашляховики. Це не секрет. Ми провели власне невеличке дослідження і з’ясував, які позашляховики найбільш цінують в ЗСУ.

Зі зрозумілих причин ми не можемо назвати категорію респондентів, але, по-перше, це військовослужбовці, а, по-друге, кількість отриманих відповідей цілком достатня для статистики та репрезентативності опитування.

5. Hyundai Galloper

Модель випускалася з 1991 по 2003 роки, і оголошень про її продаж на вторинному ринку більш ніж достатньо. Galloper розроблений на базі Mitsubishi Pajero першої генерації і навіть продавався під японським брендом в деяких країнах. Двигуни – бензинові і дизельні. Найпотужніший з них – 3,0-літрова бензинова “шістка” потужністю 160 к.с.

4. Opel Frontera

Позашляховик випускали з 1991 по 2004 рік. Фактично це перелицьований Isuzu Wizard. Існує версія Frontera A і пізніша Frontera B. Позашляховик вироблявся також в тридверному кузові – Frontera Sport. Двигунів пропонувалося багато – і бензинові, і дизельні. Потужність – від 100 до 205 к.с.

3. Jeep Cherokee

Харизматичний позашляховик випускають вже 45-й рік. У ЗСУ популярна версія Cherokee XJ, яка випускалася з 1984 по 2001 роки. Крім США її виробництво було налагоджено в Китаї і Венесуелі.

2. Isuzu Trooper

Він ж Opel Monterey. Випускався з 1981 по 2002 роки. Два покоління. В армії особливо цінують друге з 3,1-літровим турбодизелем потужністю 125 к.с. У силовій лінійці є інші мотори, але цей двигун характеризується високою паливною ефективністю.

1. Nissan Patrol

Патруль входить в п’ятірку найпопулярніших позашляховиків планети. Модель випускають з 1951 року. У ЗСУ найзатребуваніші автівки третього і четвертого покоління, які випускалися в періоди 1980-1989 і 1987-1997 рр. відповідно.

Крім потужних 6-циліндрових двигунів великим плюсом моделі є справді видатні позашляхові характеристики.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть