ЗМІ розсекретили новий кросовер BMW X7 (Фото)

Представникам ЗМІ була надана унікальна можливість протестувати позашляховик BMW X7. Виробником були надані відразу кілька варіантів виконання кросовера з різними силовими установками і технічним оснащенням. Позашляховик BMW X7 збільшили в розмірах. Нагадаємо, що BMW X7 дебютує тільки в 2019 році.

Фахівці відзначають, що автомобіль покрили камуфляжем як зовні, так і всередині, проте замаскувати подібність з X5 все одно не вдалося. Це не завадило помітити значні подібності новинки з більш ранньою моделлю Х5. При цьому наголошується, що новинка виглядає і відчувається як більш солідний автомобіль. В салоні машини знаходиться багато сенсорних екранів і цифрова приладова панель. У повідомленні від журналістів окремо зазначалося, що в салоні BMW X7 досить комфортабельний навіть для пасажирів третього ряду, де може розміститися до 2-х чоловік.

Семимісний позашляховик отримав сервопривід відкидання сидінь середнього ряду, який полегшує доступ на задні місця. Що стосується лінійки силових агрегатів, то здебільшого вона буде запозичена у моделі BMW X5.

Що стосується габаритів, то в даному випадку необхідно згадати, що довжина нової версії кросовера була збільшена на 200 мм, а ширина – на 80 мм. Також буде доступна гібридна модифікація. За попередньою інформацією, на «максимальну» версію автомобіля під назвою Х7 М буде встановлений мотор, рівень потужності якого складе близько 600 кінських сил.

Відзначимо, що недавно баварський концерн BMW представив нову більш «заряджену» версію купе M2 Competition, але вже зараз компанія представила список додаткових опцій, які дозволять зробити автомобіль ще більш «крутим».


Не пропустіть