Водіям влаштують справжнє пекло

У Києві на вулицях Володимирській і Михайлівській з 16 травня обмежили парковку автомобілів на час проведення Ліги чемпіонів. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

“У зв’язку з перекриттям вул. Хрещатик в рамках підготовки столиці до проведення Ліги чемпіонів на вулицях Володимирській і Михайлівській вводиться тимчасове обмеження на паркування автотранспортних засобів. Обмеження діятиме до 31 травня 2018 року“, – заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Це зроблено для того, щоб розвантажити ці вулиці від нагромадження авто на період зміни схеми руху в центрі міста.

“До порушників правил дорожнього руху будуть вжиті відповідні заходи”, – зазначив чиновник.

Варто відзначити, що рішення міської влади про тимчасове блокування проїзду по ряду центральних вулиць міста призвело до різкого посилення заторів.

У соцмережах багато киян висловлюють своє обурення такими нераціональними рішеннями влади. Зокрема, журналіст Марія Жартовська в Facebook зазначила, що хоч її радує перспектива приїзду до Києва тисяч іноземних уболівальників, але рішення про закриття вулиці Сагайдачного та перекриття Хрещатика є дуже «дурним».
“Але це потрібно бути казковими ідіотами, щоб так паралізувати місто, перетворивши Поділ в щось вкрай дивне, закривши Сагайдачного, затіявши ремонт на Набережній і Ярославовому Валу і на довершення всього цього перекрити Хрещатик. Ну або це якась таємна змова зі створення пекла для автомобілістів, щоб ті пересідали на метро, ​​яке скоро по 8 грн. “, – зазначила журналістка.

Зазначимо, що роботу метро у день фіналу Ліги чемпіонів буде подовжено на три години. Нагадаємо, що фінал ЛЧ у Києві відбудеться 26 травня на стадіоні НСК “Олімпійський”.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть