Дилер Toyota виставив в салоні Camry, яка «вижила» після зіткнення з вантажівками (Фото)

Один з дилерів Toyota вдався до незвичайного способу показати клієнтам надійність своїх автомобілів. Автосалон Toyota of Surprise зі штату Аризона виставив Toyota Camry, який потрапив в ДТП між двома вантажівками. Незважаючи на два потужних удари, у седана постраждали тільки передня і задня частини. Тоді як салон залишився цілим.

“Це 2018 Toyota Camry LE. Він постраждав в аварії на трасі I-10 в Феніксі в ранкову годину пік. Рамон Суарес, один співробітників Toyota of Surprise, прямував в аеропорт Sky Harbor, щоб забрати клієнта з Каліфорнії. В дорозі в Рамона ззаду в’їхав напівпричіп, який штовхнув його в іншу велику вантажівку перед ним. На фото видно, якої сили був удар.

Але є чудова новина: Рамон вийшов з машини, тому що Toyota зробила все, що від неї залежало. Вся пасажирська кабіна не ушкоджена, і всі чотири двері працюють нормально. Це вражає! Якщо ви коли-небудь замислювалися, які безпечні транспортні засоби там, ось проста відповідь”, – написав автосалон на своїй сторінці в Facebook.

За словами головного менеджера Toyota of Surprise Льюїса Гольдштейна, представники Toyota спершу просили прибрати понівечену машину з салону, але він переконав їх, що така демонстрація наочно покаже, наскільки безпечний для пасажирів автомобіль.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть