Новий кросовер Toyota користується шаленим попитом (Фото)

Модель під назвою Toyota Rush в новому поколінні стала зовсім іншою. З компактного кросовера вона перетворилася на великий трьохрядний мінівен з кроссоверним кліренсом і обвісом.

І судячи з усього, тойотовці вгадали. Саме такий формат автомобіля зараз найпопулярніший в країнах Південно-Східної Азії, для яких Rush і випускається.

У підсумку, за два тижні машина зібрала 4000 попередніх замовлень в Індонезії. Після виходу нового покоління моделі на ринки Таїланду та Філіппін, обсяги продажів зросли в кілька разів.

Toyota Rush минулого покоління в Україні відома під ім’ям Daihatsu Terios. Нескладно здогадатися, що в порівнянні з цим малюком новий кросовер істотно додав в розмірах.

Так його довжина – 4 435 мм, ширина – 1 695 мм, висота – 1 705 мм, колісна база – 2 685 мм, кліренс становить значні 220 мм.

Техніка – досить посередня: 1,5 літровий «атмосферник» на 105 к.с., 5-ступінчаста механіка або древній 4-швидкісний автомат і тільки задній (!) привід.

Зате істотно виріс список систем безпеки і додаткового обладнання: до шести подушок безпеки, ABS, EBD, датчики тиску в шинах, клімат-контроль і система стабілізації. У топової версії доступний інформаційно-розважальний комплекс з 7-дюймовим тачскріном, камери кругового відеоогляду і панорамний люк з електроприводом.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть