10 кросоверів і позашляховиків, з якими буде маса проблем

Кросовери вже захопили більшу частину українського ринку нових автомобілів і продовжують набирати обертів. Майже кожен вітчизняний автолюбитель мріє про таку універсальну машину.

Але мрія може перетворитися на кошмар, якщо при виборі не скористатися досвідом інших водіїв і взяти перше, що сподобається.

Ми зібрали десятки найбільш невдалих кросоверів і позашляховиків, з яким не оберешся проблем.

10. Jeep Wrangler

Ні, цей автомобіль абсолютно не поганий, в тому числі і в плані надійності. Він просто дуже специфічний. Wrangler – король поза дорогами, але на трасах він незручний, некерований, тісний, скрипучий і галасливий. Машина вимагає постійного обслуговування і якщо ви не збираєтеся лізти на серйозне бездоріжжя – краще візьміть щось менш суворе.

9. Nissan Pathfinder R52

Попередні покоління цієї моделі завжди були надійними авто. Але нове, яке випускається з 2013 року (в Україні не продається) розгубив свою якість. Були проблеми з кузовом і салоном, а деякі власники «потрапили» на заміну КПП.

8. Jeep Grand Cherokee

Шикарний «Гранд» виявився вельми крихким. Такі машини на вторинному ринку рекомендують обходити стороною. У них можуть виникнути проблеми з двигуном, кліматичної установкою, обламуються дверні ручки – неприпустимо для сучасного авто.

7. Mazda CX-9

Зазвичай техніка японської компанії Мазда славиться своєю надійність, моделі цієї марки регулярно потрапляють в зовсім інші ТОПи – найнадійніших б/у авто. Але в сім’ї, як то кажуть, не без … СХ-9 має проблеми з шумоізоляцією, міцністю кузова і електронікою. все це стосується машин минулого покоління, нова – зовсім інша.

6. Audi Q7

Всі вважають німецький преміум-бренд Audi мало не еталоном надійності. Та й як може бути поганою і ненадійною машина за такі величезні гроші? Може! Власники наголошували на проблемах з гальмами і кузовом, а також електронікою. Всі «дитячі хвороби» були вирішені тільки на машині 2015 модельного року.

5. Infiniti QX60

З одного боку у машини відмінна якість салону і електроніки, з іншого – огидна надійність силової установки, погана якість забарвлення і шумоізоляції.

4. Audi Q5

Ще одна Q-проблема. У машини бувають проблеми з двигуном, трансмісією і електронікою. Звичайно, це трапляється не з кожним авто. але за статистикою всі конкуренти по класу набагато надійніше.

3. Dodge Durango

За найважливішим елементам – двигуну, кузову, трансмісії, ходової Дюранго дуже навіть надійний. Але у машини серйозні проблеми з електронікою: глючить навігація і мультимедіа система.

2. Jeep Cherokee KL

Не тільки вельми дивний дизайн відлякує покупців цього автомобіля. Навіть на тлі свого концерну Fiat-Chrysler, який в цілому не блищить надійністю. Тисячі власників кросовера Jeep Cherokee скаржаться на проблеми з трансмісією. Загальний рівень збірки – нижче плінтуса.

1. Fiat 500L

Симпатичний стильний компактвен може стати для свого власника пеклом. Ми не можемо вказати список проблемних місць, тому що проблемним місцем є весь автомобіль. Ось і не вір тому в міфи про ненадійність італійських авто.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть