На тестах помітили «заряджений» кросовер Audi SQ2

Німецька новинка була сфотографована під час проходження серії дорожніх тестів. Примітно, що автомобіль не був покритий жодною, навіть найменшою камуфляжною плівкою. Однак в його зовнішньому вигляді не було всіх елементів, які притаманні всім «зарядженим» кроссоверам від спортивного підрозділу Audi Sport.

Вже давно відомо, що офіційна презентація Audi Q2 в більш потужної S-версії відбудеться в кінці цього року. Як кажуть іноземні журналісти, Audi SQ2 буде невеликим кросовером з великим «серцем». Вже не раз були опубліковані так звані «шпигунські» фотографії німецької новинки, так само, як і кілька разів представники автомобільного бренду говорили про те, що презентація намічена на цей рік.

Примітно, що передній і задній бампери на поміченому тестовому прототипі рівно такі ж, як і на звичайній версії компактного кросовера Q2. Таким чином можна зробити висновок про те, що нам попалася аж ніяк не виробнича версія «зарядженого» німецького кросовера.

На чергових подібних знімках, які були опубліковані кілька годин тому (сьогодні 29 травня) ми можемо бачити не остаточну виробничу версію, а тільки прототип, на якому представлені деякі з обов’язкових атрибутів «заряджених» кросоверів від спортивного підрозділу Audi Sport – мова йде про спортивну вихлопну систему з парними парубками, а також високопродуктивну гальмівну систему.

Навіть виїмки для патрубків вихлопної системи виглядають так, як ніби вони були зроблені вручну за допомогою ножиць. Згідно з повідомленнями інсайдерів, з часом з’явитися великі колісні диски, занижена спортивна підвіска і т.д.

Під капотом новинки швидше за все виявиться 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом від моделі Audi S3. З чуток, його максимальна потужність складе 292 кінських сили і 380 Нм крутного моменту. Вся міць цього двигуна буде спрямована на всі чотири колеса – кросовер отримає повнопривідну систему Quattro.

Наостанок зазначимо, що офіційна презентація новинки може відбутися в рамках паризького автосалону, який буде проходити в жовтні цього року.


Не пропустіть