Названа попередня ціна нової Toyota Supra

Поки в японській компанії Toyota працюють над відродженим спорткаром Toyota Supra, в мережі з’являються нові дані про модель.

Так, нещодавно один з авторитетних інсайдерів повідомив про попередню вартість нової Toyota Supra, правда цінник був названий на автомобіль для Американського ринку. За даними джерела, вартість Toyota Supra складе 63,5 тис. Доларів мінімум.

Така ціна виявиться навіть вище, ніж у найближчих конкурентів моделі, а саме Porsche 718 Cayman, BMW M2 і Mercedes-AMG C 43 Coupe.

Раніше віце-президент європейського офісу Toyota Геральд Кілманом заявив, що нова Supra буде не дешевою. Крім цього, в ній нічого не буде спільного з купе GT 86 і вона не отримає механічної трансмісії.

Нова Supra буде побудована на одній платформі з новим родстером BMW Z4, але ці моделі будуть дуже різні, в тому числі в них буде різний зовнішній вигляд і різні налаштування шасі.

Також раніше повідомлялося, що для автомобіля будуть доступні тільки бензинові мотори, при цьому гібридну силову установку в компанії використовувати не планують.

Найпотужніша версія Toyota Supra отримає двигун від BMW і роботизовану трансмісію. З чуток, німецький мотор під капотом японського купе буде видавати близько 450 кінських сил.


Не пропустіть