Новий BMW Z4 почнуть виробляти до кінця 2018 року

Серійне складання нового родстера BMW Z4 може початися вже в кінці поточного року на австрійському підприємстві Magna Steyr в Граці. Відповідною інформацією поділилося видання Motor1 з посиланням на главу автозаводу Гюнтера Апфальтера.

В ході спілкування з пресою пан Апфальтер заявив, що радий зміцнити загальну з BMW Group позицію в галузі. На жаль, поки невідомо, чи планується випускати Toyota Supra, яка розділила платформу з BMW Z4, на тому ж заводі.

Новий німецький родстер неодноразово потрапляв в об’єктиви фотошпигунів. Судячи з фото, автомобіль успадкує основні стилістичні рішення від концепту, який дебютував на Конкурсі елегантності в Пеббл Біч у минулому році.

За непідтвердженими офіційно даними, найпотужніший BMW Z4 буде приводитися в рух 6-циліндровим турбомотором, що розвиває 340 кінських сил. Крім того, цей же двигун запропонують в форсованій до 390 «конячок» версії.

Базовим агрегатом для відродженого автомобіля виявиться 2,0-літрова 251-сильна «турбочетвірка». Поряд з цим експерти називають малоймовірним вихід М-модифікації родстера.

Новий BMW Z4 імовірно розсекретять влітку цього року. Публічний дебют моделі може пройти в рамках Паризької автовиставки, яка відкриється в жовтні.


Не пропустіть