Незвичайний український всюдихід для туристів в Міжгір’ї (Фото)

Всюдихід в селищі міського типу Міжгір’я сфотографувала одна з читачок autocentre.ua – Ольга Гаркава. Як видно автомобіль перероблений з вантажівки ГАЗ-66, про що свідчать дві пари дверей. З’явився довгий капот, який прикрашає решітка радіатора від ЗІЛ-4331, пофарбована в сріблястий колір. Привертають увагу двоповерхові фари і потужний кенгурятник.

Цікаво, що дворядна кабіна в задній частині має тентований дах – прямо як в десантної «шишиги», яку скидали з парашутом. Позаду кабіни встановлено кузов з потужним трубчастим каркасом безпеки. Тут же знаходяться м’які поздовжні лавки, на яких можна розмістити кілька людей. Як видно з рекламного напису на задньому борту, чудо всюдихід призначений для екскурсійних поїздок по мальовничому краю.

Міжгір’я знаходиться на північному сході Закарпатської області, один з найкрасивіших куточків Західної України є адміністративним центром. Розташований в улоговині, оточеній горами, найвища з них Стримба – 1719 м над рівнем моря.

Міжгір’я відомий не тільки як зимовий курорт, відпочинок тут незабутній в будь-який час року. Саме селище уособлює єднання з природою, обдаровуючи туристів найчистішим повітрям і цілющими водами мінеральних джерел. Чимало тут і знаменитих пам’яток. Одна з головних родзинок Межигір’я – озеро Синевир з максимальною глибиною 24 м, назване «морським оком», заховане в горах на висоті 989 м.


Не пропустіть