Toyota Land Cruiser перетворили в будинок на колесах (Фото)

Автомобільний кемпер дозволяє відправиться в захоплюючу подорож за місто. Австралійська компанія Patriot Campers побудувала будинок на колесах, який зможе заїхати в самі нетрі, куди не те що кемпер, а й звичайний позашляховик навряд чи сунеться.

За основу було покладено повнопривідне шасі Toyota Land Cruiser LC79 з дворядною кабіною, подовженою в порівнянні зі звичайним на 300 мм.

Машина отримала посилену підвіску EFS, розраховану на повну масу автомобіля до 3800 кг. Також в арсеналі авто – зубасті шини Mickey Thompson 285/70 R17. Передній і задній бампер посилені і комплектуються електричними лебідками. На передньому бампері крім ефектного кенгурятника марки TJM також можна замовити LED-прожектори Xray Vision з дальністю до 2000 метрів. Машина стандартно комплектується рацією GME UHF і навігаційною системою HEMA HN7.

За дворядною кабіною встановлена ​​алюмінієва надбудова, виконана з 3-мм алюмінієвих листів. Вона має довжину 2200 мм, ширину 1800 мм і висоту 865 мм. Важить вона всього 350 кг. Тут знаходяться речові відсіки, 105-літровий бак для води, міні-кухня, холодильник. В якості опції зверху встановлюється розсувні намет, можна замовити і спеціальну клітку для собаки.

А тепер про найцікавіше – про ціну питання. Купити позашляховий будинок на колесах Patriot Campers на шасі Toyota Land Cruiser LC79 можна за 124 990 австралійських доларів.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть