5 доступних рамних позашляховиків на українському ринку

Чим далі йде прогрес, тим менше залишається бездоріжжя, тим менше випускають і справжніх рамних позашляховиків.

Але є ще машини вірні старій школі. І їх можна купити на українському ринку. Деякі навіть за адекватну ціну. Видання nakapote.com зібрало для вас п’ятірку найкращих рамних позашляховиків, які можна придбати в Україні.

5. Mitsubishi Pajero Sport – від 969 600 грн

Відкриває п’ятірку досить дорогий автомобіль. Справжній японець, великий, потужний і надійний. Окрім високих прохідних характеристик, модель є досить комфортною. Двигун один – дизель об’ємом 2,4 (181 к.с., 430 Нм), КПП – 6-ступінчаста механіка або 8-ступінчастий автомат. Головна перевага – унікальна система повного приводу SuperSelect II.

4. УАЗ Патріот – від 630 500 грн

«Патріот» перестав бути відверто недорогим. Зате помітно покращився в плані пасивної безпеки, комфорту салону і, кажуть, надійності. Шкода, не змінився древній і ненажерливий бензиновий мотор 2,7 потужністю 135 к.с .. КПП – виключно механіка. Привід повний.

3. Suzuki Jimny – від 453 000 грн

Малюк Jimny виглядає по-дитячому смішно, але володіє аж ніяк не дитячими можливостями. Коротка база, великий кліренс, надійна ходова. Позашляховик оснащується лише одним бензиновим мотором 1,3 на 85 к.с. і «автоматом» або «механікою» на вибір. Уже презентовано нове покоління, але у нас поки доступні машини минулої генерації.

2. Great Wall H3 – 450 000 грн

Цей китаєць зарекомендував себе як досить вдалий і надійний автомобіль. При цьому з дуже хорошою прохідність. У нас зараз продають автомобілі 2014 року випуску хорошій комплектації за досить низькою ціною. Мотор – дволітрова «четвірка», що випускається за ліцензією Mitsubishi. Трансмісія – МКПП.

1. УАЗ Хантер – від 446 100 грн

Найдешевший рамний позашляховик на ринку – УАЗ Хантер, який по суті є добре відомим доопрацьованим УАЗ-469. Машина відрізняється спартанським зовнішнім виглядом та інтер’єром, ненажерливим бензиновим мотором та надійністю. УАЗік відомий своєю простотою – салон миється зі шланга, а двигун ремонтується каменем.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть