Українець розібрав BMW заради старої «Перемоги» (Відео)

Український умілець зумів пересадити стару «Перемогу» на агрегати BMW. Чоловік мріяв про потужний і сучасний автомобіль із зовнішністю легендарної «Перемоги». І свою мрію втілив.

Машина побудована з використанням частин ГАЗ М-20 «Перемога» і BMW 540 E39. Почалося все з невдачі – перший автомобіль М20, який був придбаний для проекту фахівці тюнінг-ательє забракували – занадто «втомлений» у нього був кузов.

Через деякий час вдалося знайти «Перемогу» з відмінним кузовом, але при цьому не мала цінності для любителів ретро в оригіналі. Машина була відновлена ​​в 80-х роках з використанням великої кількості неоригінальних запчастин.

Після цього знайшли донора – BMW 540 E39 1997 в ідеальному стані з мізерним для такого авто пробігом 211 тис. км. В результаті від БМВ взяли нижню частину кузова – з усією ходовий і силовим агрегатом. З машини зрізали дах, все оперення і приварили верхню частину кузова «Перемоги». Робота була досить складною, так як розміри машин не збігаються і всі частини доводилося підганяти за допомогою болгарки і зварювання.

Салон дістався від BMW, але повністю перешитий, щоб відповідати стилю машини. Унікальна М-20 з 4.4 – літровим V8 потужністю 305 к.с. отримала іменні номери «ПЕРЕМОГА».

Джерело autonews.ua

Не пропустіть