Седан BMW 1 Series вийшов за межі Піднебесної

Тепер компактний седан можна буде купити не тільки в Китаї, але і на мексиканському ринку, на якому модель буде доступна в двох модифікаціях.

Вперше машина BMW 1 Series Sedan здалася два роки тому і тоді виробники позиціонували модель, як автомобіль, створений спеціально для китайського ринку, тому питання про розширення меж реалізації відпало саме собою. Але, тепер авто продаватимуть і в Мексиці.

Під капотом у машини може стояти 1,5 літровий мотор з віддачею сто й тридцять шість кінських сил, який працює разом з коробкою автомат на шість ступенів. Таким чином, авто набере першу сотню за дев’ять з половиною секунд. Максимальна ж швидкість руху складе двісті й дванадцять кінських сил. У топової модифікації седан отримає дволітровий мотор з віддачею в сто дев’яносто вісім кінських сил, який буде працювати з коробкою автомат на вісім ступенів. В цьому випадку до першої сотні машина розженеться за сім з половиною секунд, а максимальна швидкість складе двісті тридцять п’ять кілометрів на годину.

Ходять чутки, що BMW 1 Series Sedan може дістатися до американського ринку, а згодом – і до європейського.


Не пропустіть