СБУ накупила мікроавтобусів Volkswagen на 15 мільйонів

Департамент господарського забезпечення Служби безпеки України 19 червня за результатами тендеру замовив ТОВ «Автосоюз» автомобілів на загальну суму 14,92 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить 14 транспортних засобів спеціалізованого призначення на базі Volkswagen T6 Kombi 2.0 TDI по 1,06 млн грн. Кожен 9-містний мікроавтобус з дизельним двигуном матиме подушки безпеки для водія і пасажира, кондиціонер «Climatic», з додаткового обладнання – в підкапотній частині СГП (сигнально-гучномовний пристрій) потужністю не менше 100 Вт. та виносний спеціальний світловий сигнал (маячок) синього кольору з магнітним утримувачем 12V.

Автомобілі Volkswagen T6 Kombi, які придбала СБУ, без додаткових СГП та маячків продають за 1,01-1,03 млн грн.

Конкурентами переможця були ТОВ «Престиж – авто» Анатолія Ящука, ТОВ «Автомир» Михайла Басія, Артема Григоряна, Юрія Непомнящого, Олександра Нестеренка, ТОВ «Інтер авто центр» екс-нардепа від БПП Михайла Гвоздьова та ТОВ «КарпатиАвтоцентр» вже згадуваного Ящука.

Цінові пропозиції перших трьох фірм були меншими від ТОВ «Автосоюз» – 13,60 млн грн., 13,61 млн грн. та 14,05 млн грн. відповідно. Водночас і «Престиж – авто», і «Автомир», і «Інтер авто центр» відмовились підписувати договір з замовником. В протоколах тендерного комітету не вказуються причини відмови.

Пропозиція «КарпатиАвтоцентр» була вищою від «Автосоюзу» і склала 14,99 млн грн.

У торгах хотіли взяти участь ще дві фірми: ТОВ «Алекс-ІФ» та ТОВ «Атлант-М Лепсе». Але вони були відхилені, оскільки фірми не надали частину необхідних документів.

Київське ТОВ «Автосоюз» належить Олександру Шморгуну та Олені Маслівець, керівник Дмитро Розумєй.

Згідно з додатковою угодою, укладеною між Департаментом господарського забезпечення СБУ та ТОВ «Автосоюз», ціна за 14 автомобілів Volkswagen T6 Kombi була трохи зменшена – до 14,919 млн грн.


Не пропустіть