BMW Alpina Coupe 1984: оригінал у всій своїй красі (Фото)

Якщо ви шанувальник BMW E24 6-Series, це, безсумнівно, ваш день. Перед вами Alpina B9 3.5 Coupe 1984 року, вироблений компанією Alpina Burkard Bovensiepen GmbH&Co. KG, що базується в Buchloe, на основі моделі 635CSi того часу.

Автомобіль оснащений шестициліндровим рядним 3,5-літровим двигуном M30 з потужністю 245 к.с., сполученим з чотиришвидкісним автоматом.

Автомобіль, спочатку був експортований до Японії, проїхав 83 000 км і на сьогоднішній момент володіє всіма службовими записами, оригінальними довідниками і двома наборами ключів. Кузов пофарбований в колір Alpina White з золотими написами Alpina, а всі панелі залишилися оригінальними.

На фотографіях ви бачите автомобіль, який добре виглядав на протязі багатьох років, з інтер’єром з тканинної оббивкою в ретро стилі і з передніми сидіннями Recaro.

Панель приладів також знаходиться в дуже хорошому стані, без видимих ​​тріщин. Існує навіть оригінальна наклейка на автоматичному перемикачі передач.

Автомобіль в даний час продається в Seymour Pope в Kings Langley, Hertfordshire, в Англії за ціною 59 940 фунтів стерлінгів (близько 81 тис. Доларів США за поточним обмінним курсом).


Не пропустіть