Експерти розповіли, як не стати жертвою автозлодіїв

Від злодіїв і викрадачів автомобілів можуть постраждати не тільки власники дорогих автомобілів, але і власники звичайних моделей. Експерти вирішили розповісти, як зменшити ризик злому машини.

В першу чергу, слід залишати авто в людних місцях, вночі краще паркувати там, де хороше освітлення. Зловмисників найчастіше привертають машини, які стоять в далекій або темній частині двору.

Перш, ніж залишити автомобіль, слід уважно перевірити, щоб були закриті всі вікна і двері.

Не можна залишати в салоні цінні речі, перебуваючи на видному місці, вони можуть привернути увагу зловмисника. В такому випадку злодії найчастіше вибивають скла, щоб проникнути в салон.

Встановлюючи сигналізацію на автомобіль, слід вибирати ту, де є функція зворотного зв’язку і датчики, які реагують на удар і нахил.

У гаражі слід використовувати внутрішній замок, так як звичайний навісний не може забезпечити збереження автомобіля, з ним зловмисники впораються за лічені хвилини. Тим, хто ставить машину на платних стоянках, потрібно переконатися, що адміністрація несе відповідальність за транспортний засіб, це має бути зазначено в документах.


Не пропустіть