Поліцейські пересіли на Skoda Karoq

Поліція Англії отримала модернізовані кросовери. Крім спеціального фарбування Новый кроссовер Skoda Karoq испытали украинскими дорогами Новый кроссовер Skoda Karoq испытали украинскими дорогами Skoda Karoq оснащено світлодіодною панеллю на даху разом з сигнальними лампами, які вбудовані в передню частину. З’явилася нова решітка радіатора теж з сигнальними вогнями.

Співробітники поліції можуть за бажанням прибирати заднє сидіння, щоб збільшити навантажувальний місце з 521 літри до 1810 літрів. Додатковий простір може бути перетворено у відповідності з експлуатаційними вимогами, відзначає виробник.

«Ми працюємо в тісній співпраці з командами рятувальних служб протягом багатьох років. І можемо гарантувати, що надаємо транспортні засоби, які практичні і можуть бути перетворені за необхідністю. І невід’ємною вимогою є надійність, яку Skodа пропонує знову у вигляді сучасного кросовера Karoq», — зазначив глава британського підрозділу компанії Генрі Вільямс.

Skoda Karoq обладнано системами допомоги водінню у вигляді Front Assist з міським екстреним гальмуванням і моніторінгом пішоходів, системою визначення сліпих зон і адаптивним круїз-контролем. Компанія пропонує підрозділам поліції вибирати між різними пропозиціями моторної лінійки: два бензинових агрегату TSI і два дизеля TDI на 113 к. с. і 148 к. с. в обох випадках. Всі мотори працюють в парі з «автоматом» з подвійним зчепленням, а самий потужний варіант оснащено повним приводом.

Джерело tsn.ua

Не пропустіть