Названо новий «народний» автомобіль українців

Асоціація автовиробників України підвела підсумки продажів нових автомобілів в червні цього року. За даними «Укравтопром» Kia Sportage знову став найбільш продаваним автомобілем на вітчизняному авторинку.

Асоціація автовиробників України «Укравтопром» традиційно поділилася результатами продажів нових авто: в червні реалізація знизилися на 4,8% в порівнянні з попереднім місяцем і на 5,4% по відношенню до результату аналогічного періоду минулого року.

Для бренду Kia червень став досить успішним, адже компактний кросовер Kia Sportage повернув собі статус найбільш продаваної моделі в нашій країні не тільки в категорії кросоверів, а й на ринку нових автомобілів в цілому.

Подолати спад, викликаний значними коливаннями курсу Євро на початку 2018 року, дозволила комбінація відмінних споживчих якостей самого автомобіля, чий дизайн залишається актуальним, а комплектації приємно дивують продуманістю і насиченістю, а також виваженої цінової політики дистриб’ютора «Фалькон-Авто» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО

Джерело autonews.ua

Не пропустіть