“Заряджену” Skoda Kodiaq RS оснастять 240-сильним дизельним мотором

Чеська марка Skoda в майбутньому планує випустити «заряджений» сучасний кросовер Kodiaq з дизельним мотором на 240 к.с. В його назві з’явиться приставка RS. Нову версію презентують у рамках паризького автосалону цієї осені.

Новий кросовер наділили дволітровим дизельним турбодвигуном Volkswagen Tiguan на 240 к.с. Нова Skoda Kodiaq RS в базовій версії обладнується повним приводом. Авто оснастять посиленою гальмівною системою, роботизованою переналаштованою трансмісією, адаптивною підвіскою, спортивними елементами в інтер’єрі, новими дисками коліс, аеродинамічним обвісом. Skoda через два роки планує випустити перший електрокар. Ним буде новий кросовер, який в модельному ряду розміщується між Karoq, а також Kodiaq. Основою нового авто виступає архітектура MEB. Фахівці Volkswagen її розробили спеціально для випускаються електрокарів.

Skoda прототип даної версії привезла в минулому році на Франкфуртський автосалон. Концептуальна версія Vision E має два електродвигуни, які разом генерують 306 кінських сил.


Не пропустіть