Кримський міст починає руйнуватися

Судячи з усього, з Кримським мостом не все так гладко, як хочуть піднести державні структури Росії, повідомляє Автотема. Деякі автомобілісти не ризикують вдруге в’їжджати на цю інженерну споруду. У Мережі з’явилося багато свідчень про те, що під час руху по мосту відчувається сильна «трясучка» і створюється враження, що конструкція ось-ось завалиться.

У деяких російських ЗМІ з’явилася інформація про появу нових проблем на мосту. Минулого місяця перед мостом з’явилася велика пробка, хоча пропускна можливість дороги дуже велика і пробок не повинно виникати апріорі. Російські ж чиновники заявили, що пробка утворилася через те, що проводилася перевірка експлуатаційних систем.

Проте, в Мережі все частіше можна зустріти фото Кримського моста, на якому не видно жодної машини, але ж зараз розпал сезону і потік автомобілів повинен йти цілодобово в одному і іншому напрямках.

Деякі експерти висловлюють думку, що вже цієї зими Кримський міст завалиться, і ніхто не може дати гарантії, що під час його руйнування на дорожньому полотні не буде автомобілів.


Не пропустіть