В мережу потрапили фотографії нового кросовера Haval F7

Китайська машинобудівна компанія Great Wall готується презентувати свій новий середньорозмірний кросовер Haval F7. Нещодавно на просторах інтернету з’явилися перші фотознімки серійного виконання новинки.

При перегляді оприлюднених фото можна побачити, що новинку розроблять з використанням архітектури HB-02. Оформлення серійної версії нового кросовера повністю відповідає дизайну донора. Автомобіль обзавівся електронною панеллю керування і значним безрамковим тачскріном мультимедійного центру.

Як повідомляють піднебесні спеціалізовані портали, підкапотний простір Haval F7 буде займати 2-літровий турбоагрегат з продуктивністю в 197 «конячок». Мотор працює в тандемі з 7-діапазонною роботизованою трансмісією з двома зчепленнями з системами переднього і повного приводу. Пізніше на ринок вийде і гібридний варіант виконання новинки.

Серійна версія Haval F7 офіційно дебютує восени 2018 року. Повідомляється, що новий Haval F7 стане другою моделлю F-серії бренду. Раніше в Пекіні був представлений молодіжний кросовер Haval F5, призначений для автомобілістів у віці 25-30 років.


Не пропустіть