Нове шахрайство: машини викрадають за допомогою 100 доларів (Фото)

У США процвітає новий спосіб викрадення автомобілів – за допомогою грошової купюри в 100 доларів. Постраждали вже кілька американських автолюбителів.

Секрет цього шахрайства дуже простий. Коли водій сідає в свою машину, він зауважує на лобовому склі грошову купюру в розмірі 100 доларів, яка як би випадково там опинилася (помітити гроші можуть і під час поїздки). Водій спочатку дивується, не розуміючи, що роблять 100 доларів на його лобовому склі. Потім він приходить до думки, що гроші випадково занесло вітром. Ці думки, як правило, миттєво проносяться в голові довірливо американця.

В результаті водій виходить зі свого автомобіля, щоб взяти в руки 100 доларів. У цей момент водійське крісло в його машині займає зловмисник, який влаштував цю аферу. Він швидко закриває двері, і ховається в невідомому напрямку. Машина викрадена, її власник залишився ні з чим. Навіть без 100 доларів, адже шахраї використовують підроблені гроші.

Головна умова такого злочину – ключ у замку запалювання. Зловмисники зазвичай уважно спостерігають за всіма діями власника автомобіля. Якщо він виходить з автомобіля, не вставивши ключ в замок запалювання, то шахраї чекають наступну жертву.

За даними американської поліції, найчастіше жертвами такої афери стають жінки. З чим це пов’язано – не зрозуміло. Може бути через те, що вони довірливі, ніж чоловіки?

В Україні такий спосіб викрадення автомобілів не поширений. Тим не менше, потрібно бути однаково уважним і не піддаватися ні на які хитрощі автовикрадачів.

Джерело avtoblog.ua

Не пропустіть