В Україні процвітає новий спосіб пограбування автомобілів

На українські дороги повернулася вкрай погана тенденція – люди, постраждалі в ДТП скаржаться, що їх грабують. Злочинці під виглядом помічників нібито допомагають їм вибратися з машини і викликати швидку. Але насправді, користуючись безпорадністю потерпілих, забирають цінності. Таке відбувається по всій Україні, пише autonews.ua.

Наприклад, від невідомих постраждав водій вантажівки Renault Magnum, який 3 липня з’їхав в кювет в селі Довге Стрийського району Львівської області. В результаті водій отримав травму хребта.

«Аварія сталася о 15.00. О 15:05 в Моршинську лікарню поступив дзвінок, в якому повідомили про ДТП. В той момент водієві допомагали вибратися з кабіни невідомі люди. Після цього до місця аварії прибула машина швидкої допомоги. Працівники швидкої допомоги відзначили, що коли вони під’їжали до місця ДТП, троє молодих людей швидко покидали місце аварії», – розповідає водій Андрій Орестович.

Після того, як водій прийшов в себе, виявилося, що його обікрали.

«З кабіни були вкрадені документи: паспорти (український та закордонний), водійське посвідчення, техпаспорт від вантажівку (Renault Magnum) і готівку (400 євро і 40 000 гривень)», – повідомив постраждалий в Мережі.


Не пропустіть