Tesla Model 3 – найприбутковіший електромобіль на ринку

Найбільш прибутковим електромобілем на ринку, на подив, є найдешевша модель лінійки електромобілів Tesla – Model 3. Принаймні, так стверджує президент профільного консалтингового агентства Munro & Associates Сенді Манро, повідомляє агентство Reuters.

За словами Манро, у Tesla Model 3 норма чистого прибутку перевищує 30%. На жаль, президент Munro & Associates, який зробив цю цікаву заяву в одному з недавніх випусків автомобільного шоу Autoline, не став уточнювати, яка рентабельність випуску старших моделей Model S і Model X. Але він ясно дав зрозуміти, що понад 30% чистого прибутку – це дуже високий показник. Власне, він сказав, що жоден інший електромобіль на ринку не може похвалитися прибутковістю в 30%.

Відзначимо, що в попередніх випусках Autoline пан Манро картав Model 3 за зовнішність і обробку, але нахвалював за те, як автомобіль веде себе на дорозі.

За останній час Tesla вдалося значно просунутися в питанні нарощування обсягів випуску електромобіля Model 3, вперше представленого в 2016 році. Як відомо, в кінці минулого місяця виробник вийшов на виробництво п’яти тисяч Model 3 в тиждень.


Не пропустіть