ТОП-5 найкрасивіших машин в світі

В автомобільному світі найбільше цінується практичність і комфортність, але в ньому також є місце і красі. А красивих автомобілів в світі достатньо.

Перше місце займає Aston Martin Vulcan. Даний зразок розроблений для змагань на треку, так що на міських дорогах його не побачиш. До того ж випущений він обмеженим тиражем – 24 одиниці. Вартість одного такого красеня – понад два мільйони євро. Відмінною рисою в оснащенні машини є бічні вихлопи, що видають ні з чим незрівняний звук двигуна.

На другій позиції розмістився Porsche Cayman GT4 Clubsport. Під капотом цього гоночного автомобіля знаходиться 3,8-літровий атмосферник з віддачею 385 л.с., а ось в пару йому дали «робот» PDK з подвійним зчепленням. Завдяки каркасу безпеки, салон захищений по максимуму. Воно і зрозуміло, на треку може статися все що завгодно. Ціна цього німецького представника – 165 000 доларів.

Хто є справжнім поціновувачем краси, так це італійці зі своїм Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio на третьому місці. Середньорозмірних «Джулія» хизується по дорогах в кузовах седан і універсал. Перший звичайно виграє за красою, зате другий – по комфортабельності. Максимальна швидкість седана до 300 км / год досягається завдяки надувному 2,9-літрового двигуна V6.

На четвертій сходинці рейтингу розташувався потужний Ford Mustang Shelby GT350 / 350R. Високої продуктивності він досягає завдяки 5,8-літровому атмосферному або компресорного мотору видає 662 к.с. Ну і, звичайно, на особливу увагу заслуговує красиві кузов і салон автомобіля.

Замикає ж даний список Ferrari 488 GTВ, який підкорює європейські дороги в яскравому червоному кольорі. Крутний момент 8000 Нм вражає уяву шанувальників італійського бренду. На відміну від інших його моделей 488 GTВ дійсно вийшов дуже красивим і витонченим, як раз для цінителів.

Джерело avtodream.org

Не пропустіть