Власник Range Rover оригінально помстився дилерському центру за відмову в ремонті (Фото)

Британець Стівен Гамільтон залишив свій автомобіль Range Rover за 62 тисячі доларів перед дилерським центром, який відмовив йому в ремонті.

У цьому дилерському центрі Гамільтон обслуговувався більше десяти років, витративши там близько 700 тисяч фунтів. У червні цього року автомобіліст купив позашляховик Range Rover, але через деякий час він зауважив, що у автомобіля є проблема з подушками безпеки і моторним маслом. Незважаючи на те, що машина була на гарантії, ремонтувати її відмовилися.

Британець розмовляв з представниками центру по телефону протягом 5,5 годин. Коли чоловік зрозумів, що йому не вдасться домогтися результатів, то він придумав, як помститися дилера. В результат такої антиреклами репутація автосалону була істотно зіпсована.

Напис на машині: «Не користуйтеся цим дилерським центром. Тут погане обслуговування клієнтів, абсолютна некомпетентність, відсутність комунікації, і вони не можуть полагодити машину.

Як не дивно, протест Гамільтона набув успіху. Незабаром автомобільні дилери самі зв’язалися з чоловіком і запропонували допомогу. Співробітники центру знову запросили Стівена в магазин для вирішення скандалу.

“З тих пір я вже кілька разів зв’язувався з дилерським центром. Вони навіть пропонували мені безкоштовне шампанське, але я не п’ю. Все, чого я хочу, так це щоб вони полагодили машину” – розказує постраждалий.

Зрештою Гамільтон пустив справу на самоплив. За словами чоловіка, він віддав дилерам ключі від автомобіля з проханням припаркувати машину біля його будинку, коли вони її полагодять.


Не пропустіть