На продаж виставлено унікальний суперкар Шумахера (Фото)

Згідно з інформацією, оприлюдненою в інтернеті, на продаж виставлено ексклюзивний італійський суперкар Ferrari Enzo, власником якого був знаменитий автогонщик Міхаель Шумахер. Пробіг автомобіля семиразового чемпіона світу досягає позначки у 8 363 кілометри.

Вперше суперкар виставили на торги після того, як автогонщик розбився на німецькому гірськолижному курорті в 2013 році. Тоді за Ferrari Enzo хотіли виручити 1 000 000 євро. Однак нинішня ціна суперкара поки засекречена.

Салон автомобіля отримав відтінок Rosso Scuderia, в такому ж кольорі виконані і гальмівні супорти. У функціональному списку машини є електросклопідйомники і мультимедійний центр Bose. Належність Ferrari Enzo Шумахеру підтверджується ініціалами гонщика, які написані на обшивці сидінь. Капот прикрашений автографами різних знаменитостей, серед яких є і підпис керівника команди Луки де Монтедземоло.

Ferrari Enzo назвали на честь засновника бренду. Автомобіль випускали в період з 2002 по 2004 роки, а його тираж був обмежений 399 екземплярами. Під капот суперкар отримав 6-літровий агрегат з віддачею в 660 “конячок”. До першої «сотні» авто розганяється за 3,6 секунди при граничній швидкості в 350 км/год.


Не пропустіть