Хвиля жахливих ДТП: на дорогах збільшать кількість патрулів

У Національній поліції вирішили посилити безпеку на дорогах додатковими патрулями.

На дорогах України з’являться 54 додаткових екіпажу патрульних в зв’язку з хвилею ДТП останнім часом. Про це в середу, 25 липня, в Facebook написала заступник директора Департаменту комунікації Національної поліції Ольга Атаманова за підсумками наради при участі прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

“Для підвищення рівня безпеки на дорогах додатково вийдуть на патрулювання 54 екіпажу патрульної поліції і 114 груп реагування. Щодоби на дорогах країни будуть нести службу 540 нарядів поліції”, – написала вона.

Атаманова зазначила, що за три дні посилених перевірок поліцейські встановили трьох водіїв маршруток, які управляли автомобілем з пасажирами в нетверезому стані.

“Тобто під час виходу на маршрут медичний огляд водіїв здійснювався формально або зовсім не проводився. Тому ми і далі будемо посилювати превентивні заходи щодо забезпечення безпеки”, – передає вона слова заступника голови Нацполіції Олександра Фацевіча.

Щодо розслідувань ДТП, які мали місце 20-го липня, перший заступник голови Нацполіціі В’ячеслав Аброськін повідомив, що розслідування перебуває на контролі Головного слідчого управління.

“На сьогоднішній день в зазначених виробництвах проводиться ряд експертиз. Трьом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину і обрано запобіжний захід”, – зазначив він.


Не пропустіть