Названо найкращі автомобілі своїх сегментів

Американська фірма JDPower аналізує рівень задоволеності замовника дизайном і їздовими характеристиками автомобілів в різних класах – легкові авто, пікапи, SUV і фургони. При цьому в розрахунок беруться думки користувачів, які володіють своїми авто не менше 90 днів. В цьому році було вибрано 19 кращих моделей в своїх сегментах.

Кращим маленьким авто преміум-сегмента виявилася модель Audi A3, а серед преміум-кросоверів невеликих розмірів не знайшлося рівних BMW X1. X3 від BMW переміг в рейтингу компактних SUV преміум-класу. У цьому ж сегменті бізнес-класу лідерство зайняв американський Chevrolet Equinox, тоді як Chevrolet Traverse завоював перший рядок рейтингу середньорозмірних кросоверів.

У категорії мінівенів кращим виявився Chrysler Pacifica, класичного на американському ринку Ford F-150 не знайшлося рівних серед великих легкових пікапів, а його колезі по марці Ford Mustang – в категорії середньорозмірних спорткарів.

Honda Accord і Nissan Maxima виявилися єдиними представниками японського автопрому – перша зайняла лідерство в категорії середньорозмірних легкових авто, а другий – в списку великих легкових автомобілів.

У категорії маленьких SUV перше місце дісталося Mini Copper Countryman, найкращим маленьким легковим авто стала Kia Rio, а мегапопулярна в США Volkswagen Jetta виявилася кращою серед компактних легкових авто.


Не пропустіть