Водії всієї країни оголосили бойкот Tesla

Норвежці, що купили американські електромобілі Tesla, незадоволені, що у них немає належного сервісного обслуговування. Ілон Маск, глава Tesla, вважає, що цього не повинно бути.

Найбільше американських електромобілів Tesla в перерахунку на душу населення в Європі продається в Норвегії. Норвежці в цьому відношенні лідирують на Старому Континенті. Однак, вони останнім часом стали не такими задоволеними американськими електромобілями, як раніше.

Головна проблема полягає в тому, що навіть при невеликій поломці електромобіля Tesla доводиться дуже довго чекати автозапчастин зі Сполучених Штатів.

У Норвегії Tesla пропонує автолюбителям дві моделі – седан Model S і кросовер Model X. Їх вартість становить від 80 000 доларів до 130 000 доларів. Причому продажу цих електромобілів в I півріччі 2018 року на норвезькому ринку в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року збільшилися на цілих 75%.

Ілон Маск каже, що норвежці мають рацію, коли зустрічаються з поломками автомобілів Tesla. Але він каже, що в цьому вина, перш за все, уряд Норвегії, а не компанії Tesla, яка з багатьох причин не може доставити до Скандинавії необхідні автозапчастини.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть