Дешеве розмитнення вилізе боком для «євроблях»

В Україні процедура розмитнення автомобілів стане дешевшою, але це спровокує деякі «підводні камені» для самих «євробляхерів».

Власникам іномарок, які виявлять бажання провезти через кордон автомобіль і зареєструвати його в Україні, не доведеться дорого платити за послугу. Останнім часом уряд України вибрав кілька рішень щодо положення «євроблях», але підсумок цього всього став очевидним тільки зараз.

Процедура розмитнення автомобілів з-за кордону значно подешевшає обіцяного тарифу, але власників знову очікують деякі проблеми і про це не стали мовчати експерти.

Для вдалого завершення оформлення закордонного транспорту від власника потрібно надати юридичну особу, або компанію, яка саме займається ввезенням транспорту в Україні, щоб керівник або представник даного підприємства міг зняти автомобіль з обліку в тій країні, де він спочатку поставлений. Це буде досить складно зробити тим власникам, які оформили на «уявну» компанію транспорт.

Також складе проблему і проходження техогляду таким транспортом і страховки, адже ці документи не мають юридичної сили в Україні. А власнику доведеться поновлять їх в державі, де авто офіційно зареєстровано.

Джерело yb.in.ua

Не пропустіть