Нова українська «швидка» на базі Hyundai (Фото)

Компанія «Хюндай Мотор Україна», що входить до складу корпорації «Богдан», презентувала новий автомобіль швидкої медичної допомоги на базі авто Hyundai H350. Медичний салон автомобіля збирається в Україні. Значна частина комплектуючих салону – українського виробництва.

Швидка допомога Hyundai H350 має 2,5-літровий дизельний двигун потужністю 150 кінських сил при 3600 оборотів в хвилину. Максимальна швидкість становить 146 км/год.

Внутрішнє оснащення автомобіля виконано відповідно до європейських стандартів безпеки і комфорту. Салон має антибактеріальну поверхнею, протиковзаюче покриття підлоги і місцем для установки тахографа. Конструкція кабіни і медичного салону дозволяє зберегти максимальну тишу і убезпечити пацієнтів від зайвих вібрацій протягом поїздки.

Авто швидкої допомоги обладнані всіма необхідними системами безпеки, зокрема, екстреного гальмування, запобігання перекидання, відкату і ковзання коліс. Новий Hyundai відповідає екологічному стандарту «Євро-5», а також має систему рециркуляції відпрацьованих газів.


Не пропустіть